Say Cheese!

SAY CHEESE!

Photo booth op je bruiloft

Photo booths zorgen meteen voor een geweldige sfeer. En je krijgt er op je grote dag ook nog extra schitterende foto’s bij zonder dat je daar veel moeite voor moet doen. Ze breken het ijs en zorgen voor heel wat hilariteit. 

Nog niet overtuigd?

deflitspaal.be

De foto’s worden meteen geprint …

… en je kan ze dus als bedankjes gebruiken. Veel kans dat je gasten dit bedankje NIET in de vuilnisbak zullen smijten. Want denk er eens over na, heb jij alle bedankjes bijgehouden die je ooit op een bruiloft hebt gekregen? Geef dus prints van je deze leuke foto’s mee. De leverancier van je photo booth kan ook zorgen voor een typische lay-out, magnetische kaders, fotokaders of bladwijzer. Je gasten kunnen de foto’s online delen, inkaderen en – heel belangrijk – koesteren! 

Je hebt moeiteloos een gastenboek …

… en hebt dus twee vliegen in één klap! Je kunt de foto’s laten customizen. Misschien is het wel een leuk ideetje om een beetje plaats onderaan de foto vrij te laten, zodat de gasten er hun commentaar of wensen op kunnen noteren? Plak de foto’s in een blanco boek. Op deze manier wordt jouw gastenboek persoonlijker en ook een pak leuker. Het is een constante reminder van hoe leuk jullie dag was! 

Je gasten hebben er plezier in …

Misschien maak je je wel zorgen of er wel genoeg gasten gebruik zullen maken van de photo booth? Willen je gasten niet veel liever op de dansvloer staan dan wachten in de rij om foto’s te staan nemen? Een heel eenvoudig antwoord: ze gaan het geweldig vinden! Hoewel deze dag natuurlijk rond jou en je hubby draait, toch is deze dag ook één van de weinige keren waarop je familie en vrienden zich piekfijn uitdossen. Ze gaan het heerlijk vinden om een foto te nemen bij geweldige verlichting en een betere camera dan hun iPhone of Android. Er wordt vaak een camera gebruikt die een even goede kwaliteit heeft als die van je fotograaf. 

feestburo.be

Geschikt voor alle leeftijden …

Zijn er kinderen op je bruiloft aanwezig? Zijn er veel tantjes en nonkels die je al gezegd hebben dat ze niet zo tuk meer zijn op de dansvloer? We weten allemaal dat er op een bruiloft twee soorten gasten bestaan: zij die dansen en zij die dat niet doen. Een photo booth is dus een goede optie voor zij die liever niet met de beentjes staan zwieren. Je kan je DJ of band ook vragen om af en toe wat ‘reclame’ te maken rond de photo booth. Gewoon als een reminder. 

Wat er ook zo leuk is aan een photo booth is dat het zo gevarieerd is. Elke leeftijd kan een oversized zonnebril, maffe hoed of gevederde boa aantrekken en zijn of haar beste Marilyn Monroe pose uit de kast halen. Het is een leuke activiteit waar iedereen plezier aan beleeft. Het is ook een mooie gelegenheid voor een familiefoto. Kinderen zullen de props geweldig vinden en zonder sputteren mee op de foto willen!  

Het ijs breken en de tijd doden …

Hoe groot of klein je bruiloft ook is, er is altijd een moment waarop het ijs gebroken moet worden of de tijd gedood moet worden. Vooral tijdens het receptie-uurtje of tussen de ceremonie en de receptie. Photo booths zijn dan handig om wat rond de wandelen, te babbelen en samen te lachen! Er zijn dan vaak ook al wat alcoholische bubbels achterover geslagen, de foto’s zullen dan in ieder geval al wat losser zijn. Laat die pruiken al maar aanrukken!